Best Dental

Elena Udrea află astăzi dacă scapă de arest

Mălina Andrei, 16 aprilie 2015, Ora 11:06

  • print
  • |
elena-udrea-afla-astazi-daca-scapa-de-arest-46317-1.jpg

Elena Udrea face o nouă încercare de a scăpa de arest. Fostul ministru contestă măsura arestului preventiv în Dosarul Gala Bute şi solicită înlocuirea acestuia cu o măsură mai blândă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie judecă joi contestaţia depusă de apărătorii fostului ministru de înlocuire a arestului cu o altă măsură mai blândă în dosarul "Gala Bute".

Decizia judecătorilor va fi definitivă. Elena Udrea a mai făcut o contestaţie şi înainte de Paşte pentru a scăpa de arest în dosar, însă cererea sa a fost respinsă de magistraţii Curţii Supreme.

Cu alte cuvinte, fostul ministru va afla joi dacă va putea părăsi Arestul central la Poliție Capitalei, unde se află de pe data de 25 februarie.

Elena Udrea a fost arestată preventiv în dosarul "Gala Bute" pentru luare de mita și abuz în serviciu.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:25