Elena Udrea, anchetată într-un nou dosar, pentru un credit de 3 milioane de euro

Ziarul Atac, 15 mai 2015, Ora 13:23

  • print
  • |
elena-udrea-anchetata-intr-un-nou-dosar-pentru-un-credit-de-3-milioane-de-euro-46507-1.jpg

Elena Udrea are un nou dosar la DNA. Este vorba de un dosar legat de creditul său, dosar ce a fost disjuns din cel al bancherilor.

Numele Elenei Udrea apare în dosarul creditelor ilegale luate de la BRD, în care procurorii DIICOT i-au pus sub acuzare vineri pe omul de afaceri Adrian Sârbu și pe fostul senator Sorin Roșca Stănescu.

Din primele informații, Elena Udrea ar fi luat un credit de 3 milioane de euro, care ar fi fost girat cu un teren supraevaluat.

Potrivit DIICOT, procurorii de la această structură și-au declinat competența în favoarea DNA, la data de 4 martie, în legătură cu dosarul deschis pe numele Elenei Udrea.

Vă amintim că Elena Udrea mărturisea că acest credit de 3 milioane de euro nu o lasă să doarmă noaptea.

Dar a scăpat de griji când Alexandru Faur i-a preluat terenul şi creditul, iar banca l-a executat silit pentru neplata ratelor aferente.

În acelaşi dosar, Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu au fost scoşi din arest şi aduşi la audieri pentru că au luat credite de milioane de euro în mod preferenţial. Mai mult, aproximativ 30 de persoane sunt urmărite penal pentru constituire de grup infracţional organizat, spălare de bani şi înşelăciune.

 

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou