Best Dental

Elena Udrea, AUDIATĂ la DNA în dosarul „Gala Bute”

Mălina Andrei, 8 aprilie 2015, Ora 11:10

  • print
  • |
elena-udrea-audiata-la-dna-in-dosarul-gala-bute-46255-1.jpg

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a ajuns, miercuri, la DNA, unde va da declaraţii suplimentare, în Dosarul Gala Bute. Aceasta este audiată la crerea avocaţilor lui Udrea.

Elena Udrea este audiată la cerere în dosarul Gala Bute, în urma unei solicitări depuse de ea pe 2 martie, Gabriel Sandu în dosarul Microsoft, iar Dorin şi Alin Cocoş, într-un dosar disjuns din dosarul Bica 2.

Udrea vrea ca, prin suplimentul de declaraţie, să lămurească punctual acuzaţiile aduse de către Gheorghe Nastăsia şi Adrian Gărdean legate de geanta cu bani care ar fi ajuns în posesia fostului ministru.

În plus, Udrea vrea să ofere explicaţii legate de spusele Anei Maria Topoliceanu legate de perceperea unui comision de 10% pentru contractele acordate de MDRT în vremea ministeriatului actualei deputate PMP.

Prin suplimentul de declaraţie, Elena Udrea speră să înduplece judecătorii să o elibereze din arestul preventiv.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:13