Best Dental

Elena Udrea dă statul în judecată

Ziarul Atac, 11 mai 2015, Ora 12:25

  • print
  • |
elena-udrea-da-statul-in-judecata-46485-1.jpg

Elena Udrea, aflata în arest la domiciliu în dosarul Gala Bute, a acordat, prin telefon, primul interviu dupa ieșirea din penitenciarul Târgșor. Aceasta a anunțat că are de gând să dea România în judecată la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru condițiile de trai îndurate după gratii.

"În mod cert voi face plângere la CEDO pentru condițiile din arest. Nu mă interesează să câștig bani, ci pentru oamenii ceilalți care sunt în arest preventiv. Sunt deja mulți care câștigă la CEDO, dar vocea lor nu se aude, a mea se aude. Trebuie să mergeți să vedeți ce înseamnă arestul preventiv la Poliția Capitalei. Se mănâncă lângă toaletă fără ușă. Este o teroare. Stai în cameră cu gândaci care se urcă în patul tău, îi auzi pe ceilalți când merg la toaletă. Sunt lucruri care te afectează psihic, nu doar fizic."

Elena Udrea mai a afirmat, în interviu, că "E o competiție, cine arestează mai mult", susținând că procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi "a țintit corect din punctul de vedere al unei strategii de imagine, țintind către Elena Udrea. (...) Doamna Kovesi, arestându-mă pe mine, a câștigat popularitate, se vede în sondaje. Nu știu dacă va candida, dar e prima dată când un procuror are popularitate în sondaje. Nu exclud ca acești procurori care instrumentează acum aceste dosare vor dori să facă politică. Macovei face deja politică".

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:37