Elena Udrea dă statul în judecată

Ziarul Atac, 11 mai 2015, Ora 12:25

  • print
  • |
elena-udrea-da-statul-in-judecata-46485-1.jpg

Elena Udrea, aflata în arest la domiciliu în dosarul Gala Bute, a acordat, prin telefon, primul interviu dupa ieșirea din penitenciarul Târgșor. Aceasta a anunțat că are de gând să dea România în judecată la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru condițiile de trai îndurate după gratii.

"În mod cert voi face plângere la CEDO pentru condițiile din arest. Nu mă interesează să câștig bani, ci pentru oamenii ceilalți care sunt în arest preventiv. Sunt deja mulți care câștigă la CEDO, dar vocea lor nu se aude, a mea se aude. Trebuie să mergeți să vedeți ce înseamnă arestul preventiv la Poliția Capitalei. Se mănâncă lângă toaletă fără ușă. Este o teroare. Stai în cameră cu gândaci care se urcă în patul tău, îi auzi pe ceilalți când merg la toaletă. Sunt lucruri care te afectează psihic, nu doar fizic."

Elena Udrea mai a afirmat, în interviu, că "E o competiție, cine arestează mai mult", susținând că procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi "a țintit corect din punctul de vedere al unei strategii de imagine, țintind către Elena Udrea. (...) Doamna Kovesi, arestându-mă pe mine, a câștigat popularitate, se vede în sondaje. Nu știu dacă va candida, dar e prima dată când un procuror are popularitate în sondaje. Nu exclud ca acești procurori care instrumentează acum aceste dosare vor dori să facă politică. Macovei face deja politică".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou