Best Dental

Elena Udrea, o nouă cerere de eliberare

Mălina Andrei, 15 aprilie 2015, Ora 16:23

  • print
  • |
elena-udrea-o-noua-cerere-de-eliberare-46300-1.jpg

Elena Udrea face o nouă încercare de a scăpa de arest. Fostul ministru contestă măsura arestului preventiv şi solicită înlocuirea acestuia cu o măsură mai blândă.

Magistrații vor judeca joi cererea ei de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o măsură mai blândă, cea a arestului la domiciliu.

Contestația Elenei Udrea va fi judecată joi de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, iar decizia pe care o vor lua aceștia va fi una definitivă.

Astfel, fostul ministru va afla joi dacă va putea părăsi Arestul central la Poliție Capitalei, unde se află de pe data de 25 februarie.

Elena Udrea se află în arest preventiv de la data de 25 februarie, aceasta fiind acuzată în Dosarul "Gala Bute" de luare de mita și abuz în serviciu.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au decis extinderea urmăririi penale, în cazul Elenei Udrea, pentru spălare de bani, în dosarul Gala Bute, informează un comunicat de presă remis de DNA.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:56