Femeia care a șantajat-o pe Livia Stanciu, achitată definitiv

Ziarul Atac, 21 mai 2015, Ora 14:42

  • print
  • |
femeia-care-a-santajat-o-pe-livia-stanciu-achitata-definitiv-46520-1.jpg

Femeia care ar fi şantajat-o pe şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) Livia Stanciu a fost achitată definitiv ieri, de Curtea de Apel Bucureşti.

În timpul anchetei Rarinca Mariana a petrecut 6 luni în arest preventiv, scrie stiripesurse.

În rechizitoriul procurorilor se arată că în perioada august/septembrie 2013 - 3 iunie 2014, Mariana Rarinca a amenționat-o pe Livia Stanciu, președintele ÎCCJ, cu darea în vileag a unor fapte imaginare, compromițătoare pentru aceasta și pentru soțul acesteia.

"În schimbul nedivulgării către presă a acestor informaţii, presupus compromiţătoare, inculpata Rarinca Mariana i-a pretins persoanei vătămate suma de 20.000 de euro", au scris procurorii în actul de sesizare a instanţei.

Surse din DNA declarau la acea vreme că femeia care ar fi şantajat-o pe Livia Stanciu a lucrat cu soţul magistratului. Ea susţinea că bărbatul îi datora bani şi i-a cerut judecătoarei 20.000 de euro, pentru a nu face public acest lucru. Astfel, judecătoarea Livia Stanciu a sesizat la DNA faptul că a fost şantajată.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou