Best Dental

Femeia care a șantajat-o pe Livia Stanciu, achitată definitiv

Ziarul Atac, 21 mai 2015, Ora 14:42

  • print
  • |
femeia-care-a-santajat-o-pe-livia-stanciu-achitata-definitiv-46520-1.jpg

Femeia care ar fi şantajat-o pe şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) Livia Stanciu a fost achitată definitiv ieri, de Curtea de Apel Bucureşti.

În timpul anchetei Rarinca Mariana a petrecut 6 luni în arest preventiv, scrie stiripesurse.

În rechizitoriul procurorilor se arată că în perioada august/septembrie 2013 - 3 iunie 2014, Mariana Rarinca a amenționat-o pe Livia Stanciu, președintele ÎCCJ, cu darea în vileag a unor fapte imaginare, compromițătoare pentru aceasta și pentru soțul acesteia.

"În schimbul nedivulgării către presă a acestor informaţii, presupus compromiţătoare, inculpata Rarinca Mariana i-a pretins persoanei vătămate suma de 20.000 de euro", au scris procurorii în actul de sesizare a instanţei.

Surse din DNA declarau la acea vreme că femeia care ar fi şantajat-o pe Livia Stanciu a lucrat cu soţul magistratului. Ea susţinea că bărbatul îi datora bani şi i-a cerut judecătoarei 20.000 de euro, pentru a nu face public acest lucru. Astfel, judecătoarea Livia Stanciu a sesizat la DNA faptul că a fost şantajată.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:24