Fiul Lui Dan Bittman, Ioan Alexandru, a fost ”albit” într-un dosar penal! După ce a fost anchetat de DIICOT, a mai comis-o încă o dată

Anca Bratu, 30 ianuarie 2023, Ora 02:13

  • print
  • |
fiul-lui-dan-bittman-ioan-alexandru-a-fost-albit-intr-un-dosar-penal-dupa-ce-a-fost-anchetat-de-diicot-a-mai-comis-o-inca-o-data-47357-1.jpeg

După ce a fost anchetat de DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism), Ioan Alexandru, fiul lui Dan Bittman, a comis-o încă o dată. S-a ales cu alt dosar penal, acesta ținut la secret. Din fericire pentru el, puștiul a fost "albit", scrie cancan.ro.

În urmă cu aproximativ patru ani, în presă au apărut informații conform cărora Ioan Alexandru, fiul cel mare lui Dan Bittman, ar fi implicat într-un dosar de trafic de droguri. Dosarul a fost instrumentat de procurorii de la "Crimă Organizată". După audieri, oamenii legii au luat decizia de a nu-l pune sub acuzare pe tânăr. Și asta pentru că, din câte se pare, cantitatea cu care acesta ar fi fost depistat era destinată consumului personal, în niciun caz comercializării. 

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, i-a luat, atunci, apărarea fiului său cel mare și a fost destul de rezervat în declarații. „Este o prostie tot ce se spune, este o prostie a presei! Punct!", ne-a declarat Bittman. 

A condus fără permis

Din păcate, chiar dacă a moștenit talentul muzical de la celebrul său tată, Ioan Alexandru are de înfruntat și altfel de provocări. Pentru că nu a fost singura prin care a trecut. Potrivit informațiilor cancan.ro, fiul solistului de la "Holograf" s-a mai procopsit cu un dosar penal, la finalul anului trecut. De această data pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Din nou emoții pentru tânărul artist și pentru familia lui. A scăpat, însă, și de această dată. Cu siguranță, cea mai bună veste la început de an pentru puști.

"Admite cererea formulată de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti de confirmare a ordonanţei de renunţare la urmărire penală în dosarul de urmărire penală nr. ****/P/2022. Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei nr. ****/P/2022 emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la data de 14.12.2022 şi confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală faţă de suspectul Bittman Ioan-Alexandru", au stabilit magistrații.

Adoră trapul

Fostul DJ Sybro - cum își spunea Ioan Alexandru în 2018 - este îndrăgostat de trap, direcție muzicală în vogă, combinație între muzica electronică și hip-hop. Piesele cu care a ieșit pe scenă au fost, uneori, la limita pornografiei. În ciuda limbajului licențios, părinții l-au sprijinit pe tânăr în proiectul lui. Mama, Liliana, a mers la concertele lui, iar tatăl, Dan Bittman i-a pus la dispoziție baza lui nautică de pe balta Sulimanu pentru filmarea unui videoclip. 

Alexandru este fiul cel mare al vocalistului Dan Bittman și al textierei Liliana Ștefan care au împreună încă doi băieți, Patrick (15 ani) și Mark Nicolas (12 ani). 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou