Fost șef din GUVERN, la DNA într-un dosar de CORUPȚIE

Cristian Blănuţă, 24 iulie 2014, Ora 09:30

  • print
  • |
fost-sef-din-guvern-la-dna-intr-un-dosar-de-coruptie-41985-1.jpg

Senatorul Șerban Mihăilescu a ajuns la Direcția Națională Anticorupție, unde va fi audiat de procurori cu privire la cazul de corupție de la Guvern.

 

Senatorul Şerban Mihăilescu, fost şef al Secretariatului General al Guvernului, a venit joi la DNA pentru a fi audiat ca martor în dosarul de corupţie privind închirierea de licenţe IT pentru şcoli, pentru care s-au plătit aproximativ nouă milioane de euro.

 

Şerban Mihăilescu nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a ajuns în jurul orei 09.15.

 

Potrivit unor surse judiciare, senatorul Şerban Mihăilescu a fost chemat la DNA pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul privind închirierea de licenţe IT pentru şcoli, în care se fac cercetări in rem pentru trafic de influenţă, abuz în serviciu, dare şi luare de mită, potrivit Mediafax.

 

Şerban Mihăilescu a fost, în perioada 2000-2003, ministru coordonator al Secretariatul General al Guvernului.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou