Update: Fostul judecător CCR, Toni Greblă, reținut de procurorii DNA

Mălina Andrei, 10 martie 2015, Ora 10:09

  • print
  • |
fostul-judecator-ccr-toni-grebla-audiat-la-dna-45870-1.jpg Update

Fostul judecător constituţional Toni Greblă a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, după ce a fost chemat la audieri în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie. El a declarat că este convins că adevărul va ieşi la iveală, pentru că el nu a "devalizat banul public", iar unele acuzaţii sunt interpretări fantasmagorice. Avocatul său a explicat că Greblă a fost reţinut pentru că, spun procurorii, ar fi încercat să vândă 50 de capre printr-un interpus.

Toni Greblă a ajuns, marţi dimineaţă, la sediul DNA unde a fost audiat în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie.
Greblă a spus că nu înţelege ce i se întâmplă şi că el "nu a furat din banul public".

"Din punct de vedere penal nu înţeleg ce mi se întâmplă. (...) Azi am fost chemat la DNA, nu a apărut nimic nou în dosar. Nu am furat din banul public, sunt convins ca adevărul ia ieşi la iveală".

Întrebat de jurnalişti dacă se aşteaptă să fie reţinut astăzi, Toni Greblă a spus că nu. "Nu, în niciun un caz", a precizat el.

De asemenea, Toni Greblă a mai declarat că își asumă relația cu finul său Ion Bîrcină, "dar de aici și până la fapte penale este o cale lungă".

Toni Greblă este urmărit penal pentru trafic de influenţă, constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii de bani sau bunuri necuvenite.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou