Georgică Cornu a fost arestat la domiciliu. Omul de afaceri este acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani

Mălina Andrei, 12 martie 2015, Ora 08:22

  • print
  • |
georgica-cornu-a-fost-arestat-la-domiciliu-omul-de-afaceri-este-acuzat-de-evaziune-fiscala-si-spalare-de-bani-45908-1.jpg

Omul de afaceri Georgică Cornu a fost arestat la domiciliu de Tribunalul Mehedinți. Cornu a fost reținut marți pentru evaziune fiscală şi spălare de bani într-un dosar cu prejudiciu de 9 milioane de euro.

În acelaşi dosar alte şase persoane reţinute iniţial de procurori vor fi cercetate sub control judiciar, în urma deciziei Tribunalului Mehedinţi.

Şedinţa de judecată s-a încheiat la miezul nopţii, omul de afaceri aşteptând în clădirea instituţiei pronunţarea, deşi ordonanţa de reţinere îi expirase la ora 20.00.

Georgică Cornu mai este cercetat și într-un alt dosar de evaziune fiscală, în care prejudiciul se ridică la 60 de milioane de lei.

În urmă cu 5 ani, Cornu figura pe locul doi în topul marilor constructori din România, cu o cifră de afaceri de 180 de milioane de euro. Averea lui este estimată de Forbes la aproape 120 de milioane de euro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou