Best Dental

Gigi Becali a fost eliberat conditionat

Mălina Andrei, 3 aprilie 2015, Ora 12:49

  • print
  • |
gigi-becali-a-fost-eliberat-conditionat-46224-1.jpg

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat, vineri, conform unei decizii a Tribunalului Constanţa. Gigi Becali a efectuat 1 an şi 10 luni de închisoare, dintr-o sentinţă de 3 ani şi 6 luni.

Magistrații Tribunalului Constanța au respins vineri contestația procurorilor Direcției Naționale Anticorupție împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri. Decizia este definitivă.

Tribunalul Constanța trebuie acum să trimită sentința către penitenciarul Poarta Albă pentru ca autoritățile să declanșeze procedurile de eliberare a omului de afaceri.

Decizia instanței vine în contextul în care Gigi Becali a executat două treimi din pedeapsă, iar în perioada detenției a muncit la Academia lui Gheorghe Hagi, a fost recompensat, s-a implicat în activitățile din penitenciar și a scris trei cărți.

Pe 6 martie, magistrații Judecătoriei Medgidia au decis eliberarea condiționată a lui Gigi Becali, însă decizia a fost contestată de DNA. Ulterior, pe 31 martie a fost judecată contestația procurorilor anticorupție împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul "Valiza".

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:06