Gigi Becali a fost eliberat conditionat

Mălina Andrei, 3 aprilie 2015, Ora 12:49

  • print
  • |
gigi-becali-a-fost-eliberat-conditionat-46224-1.jpg

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat, vineri, conform unei decizii a Tribunalului Constanţa. Gigi Becali a efectuat 1 an şi 10 luni de închisoare, dintr-o sentinţă de 3 ani şi 6 luni.

Magistrații Tribunalului Constanța au respins vineri contestația procurorilor Direcției Naționale Anticorupție împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri. Decizia este definitivă.

Tribunalul Constanța trebuie acum să trimită sentința către penitenciarul Poarta Albă pentru ca autoritățile să declanșeze procedurile de eliberare a omului de afaceri.

Decizia instanței vine în contextul în care Gigi Becali a executat două treimi din pedeapsă, iar în perioada detenției a muncit la Academia lui Gheorghe Hagi, a fost recompensat, s-a implicat în activitățile din penitenciar și a scris trei cărți.

Pe 6 martie, magistrații Judecătoriei Medgidia au decis eliberarea condiționată a lui Gigi Becali, însă decizia a fost contestată de DNA. Ulterior, pe 31 martie a fost judecată contestația procurorilor anticorupție împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul "Valiza".

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou