Best Dental

Gigi Becali, acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului

Ziarul Atac, 9 martie 2016, Ora 12:14

  • print
  • |
gigi-becali-acuzat-de-marturie-mincinoasa-si-favorizarea-infractorului-46705-1.jpg

Omul de afaceri George Becali a declarat la ieşirea din sediul DNA că procurorii i-au adus la cunoştinţă acuzaţiile de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, în legătură cu declaraţiile pe care le-a dat acesta în dosarul afaceristului Gabriel Popoviciu, potrivit Mediafax.

Latifundiarul a declarat la ieşirea de la DNA că: "Favorizarea faptuitorului şi mărturie mincinoasa. Da, mi-au adus la cunostinta. Ce să stiu eu ca sa schimbe un act si o stampila a statului. Infracţiunea asta de abuz în serviciu se dovedeste prin acte, nu prin declaraţii."

Gigi Becali a ajuns la DNA în jurul orei 10. Deşi a stat mai bine de o oră în sediul Parchetului, omul de afaceri nu a dat nicio declaraţie în faţa anchetatorilor.

Procurorii anticorupţie i-au adus însă la cunoştinţă că este urmărit penal pentru favorizarea făptuitorului şi mărturie mincinoasă. Gigi Becali susţine că declaraţiile date de el în dosarul lui Puiu Popoviciu nu au cum să schimbe cursul anchetei.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:46