Best Dental

ÎCCJ judecă joi contestația Elenei Udrea față de prelungirea arestului preventiv

Mălina Andrei, 2 aprilie 2015, Ora 09:37

  • print
  • |
iccj-judeca-joi-contestatia-elenei-udrea-fata-de-prelungirea-arestului-preventiv-46192-1.jpg

Contestația formulată de Elena Udrea față de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul "Gala Bute" este judecată joi la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Tot joi, Instanța Supremă dezbate și contestațiile lui Rudel Obreja, Tudor Breazu și Gheorghe Nastasia față de prelungirea măsurilor preventive, scrie Agerpres.

În 23 martie, ÎCCJ a admis cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul fostului ministru Elena Udrea pusă sub acuzare în dosarul "Gala Bute".

Udrea a fost arestată preventiv în acest dosar pe data de 25 februarie, fiind acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:12