IOHANNIS, termen 10 zile de la INSTANȚA SUPREMĂ

Cristian Blănuţă, 30 septembrie 2014, Ora 14:22

  • print
  • |
iohannis-termen-10-zile-de-la-instanta-suprema-43664-1.jpg

Trei judecători de la instanța supremă au decis ca în cazul procesului lui Klaus Iohannis să întocmească un raport în funcție de probele de la dosar și să ceară punctele de vedere ale părților, respectiv ANI și Iohannis.

Astfel, potrivit legii, în termen de zece zile părțile implicate în proces, respectiv Agenția Națională de Integritate și Klaus Iohannis, au zece zile la dispoziție să vină cu obiecțiuni la raportul magistraților. Instanţa supremă va decide definitiv dacă primarul Sibiului a fost în incompatibilitate în perioada în care a reprezentat municipiul în adunările generale ale acţionarilor societăţilor Apă Canal şi Pieţe sau dacă raportul ANI va fi anulat, scrie evz.ro.

Curtea de Apel Alba Iulia a hotărât să anuleze raportul prin care preşedintele PNL era declarat incompatibil. Indiferent însă de decizia de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Klaus Iohannis este convins că va câştiga procesul cu ANI. "Sunt şi rămân candidatul ACL. Candidatura mea este definitivă. Şi indiferent ce se va întâmpla ea rămâne definitivă. Înalta Curte va stabili un termen, va judeca această speţă şi eu sunt convins că voi câştiga fiindcă speţa mea e foarte clară, nu am fost incompatibil şi nu am absolut deloc de ce să mă tem", a afirmat liderul PNL.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou