Iulian Herțanu, adus la DNA unde asistă la percheziția informatică a calculatoarelor

Mălina Andrei, 12 martie 2015, Ora 09:57

  • print
  • |
iulian-hertanu-adus-la-dna-unde-asista-la-perchezitia-informatica-a-calculatoarelor-45909-1.jpg

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost dus la sediul DNA unde asistă la percheziţia informatică a calculatoarelor ridicate în timpul descinderilor de acum trei săptămâni.

Este vorba despre o procedură obișnuită în astfel de cazuri. De altfel, Herțanu a ajuns la DNA și cu o zi în urmă, împreună cu Vladimir Ciorbă și Liviu Munteanu, unde a asistat la o procedură similară.

Iulian Herțanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 18 februarie, în dosarul privind fraudarea de fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, executate de SC Grossman Engineering Group.

În dosar mai sunt cercetaţi preşedintele Consiliului judeţean Prahova, Mircea Cosma, fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma şi deputatul Sebastian Ghiţă.

Cei trei au fost puşi sub control judiciar şi sunt acuzaţi că i-ar fi sprijinit pe Herţanu şi partenerii lui de afaceri să obţină acest contract, punând presiune şi ameninţând conducerea firmei care derula proiectul european.

Conform anchetatorilor, în perioada 2011- 2015, Iulian Cristian Herţanu, administrator de drept şi, începând cu data de 25 aprilie 2014, administrator de fapt al S.C. Grossmann Engineering Group S.R.L., respectiv angajat al S.C. CVR Asfalt Construct Group SRL Dobroeşti, Vladimir Ciorbă şi Mihai Marian Coman au constituit un grup infracţional pentru a-şi adjudeca fraudulos un contract de lucrări finanţat preponderent din fonduri europene.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou