Judecătorul CCR, Toni Greblă, adus cu mandat la DNA

Mălina Andrei, 22 ianuarie 2015, Ora 09:43

  • print
  • |
judecatorul-ccr-toni-grebla-adus-cu-mandat-la-dna-45274-1.jpg

Toni Greblă, judecător CCR a fost adus la DNA cu mandat, fiind suspectat de trafic de influență, din perioada în care era senator PSD. Acesta a părăsit sediul DNA, după jumătate de oră de audieri.

La intrarea în sediul DNA, Toni Greblă a declarat că nu știe pentru ce a fost chemat, pentru că nu a fost implicat în nicio afacere sau caz penal și că va fi audiat în calitate de martor.

„Nu știu de ce am fost adus, n-am afaceri private", a spus Greblă.

Din primele informații, el urmează să fie audiat într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență.

Judecătorul este suspectat de trafic de influenţă după ce ar fi primit de la un om de afaceri 56.000 de euro, promiţând în schimb intervenţii la funcţionari publici.

Toni Greblă a ajuns la DNA în calitate de suspect, într-un dosar ce vizează acţiuni din perioada 2010-2015, când a fost senator şi, ulterior, judecător CCR.


Toni Greblă este judecător la Curtea Constituţională din decembrie 2013, din partea Senatului, el înlocuind-o atunci pe judecătoarea Iulia Motoc, aleasă magistrat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. După ce a fost numit judecător, Toni Greblă a demisionat din calitatea de senator PSD, deţinută din 2008.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou