Best Dental

Jurnalistul Marius Buga, care a întreținut relații sexuale cu un minor aflat în grija Protecției Copilului, rămâne în arest

Florentina Șerbănescu, 23 martie 2023, Ora 09:55

  • print
  • |
jurnalistul-marius-buga-care-a-intretinut-relatii-sexuale-cu-un-minor-aflat-in-grija-protectiei-copilului-ramane-in-arest-47675-1.jpeg

Judecătoria Târgoviște a decis să prelungească măsura arestării preventive cu încă 30 de zile în cazul jurnalistului Marius Buga (42 de ani), corespondentul Pro TV în Dâmbovița.

Jurnalistul a fost arestat preventiv din data de 8 februarie, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 15 ani.

Victima este un adolescent care, la data săvârșirii faptei, se afla în plasament, într-un centru din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița.

Marius Buga a fost dus la audieri marți 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru a da detalii în cazul minorului cu care ar fi întreținut relații sexuale în apartamentul său. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore imediat după audieri și ulterior arestat preventiv.

Minorul a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un dosar de furt, în urmă cu câteva zile, numai că, pe parcursul audierilor, băiatul le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu ziaristul Marius Buga.

Măsura Judecătoriei Târgoviște pri care s-a decis prelungirea arestului preventiv poate fi contestată la Tribunalul Dâmbovița.

 

 

 

EDITORIAL

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Cel mai prost din ultimii zece ani. Așa ar fi spus premierul Ciucă la întîlnirea cu sindicatele din Educație, și e încă neclar dacă s-a referit la momentul ales pentru grevă sau ar fi scăpat, pur și simplu, pe gură o evaluare de sine. De altfel, dacă-i asculți aiuristicul monolog de la negocieri, dilema dispare. În ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou