Klaus Iohannis, judecat în recurs la ÎCCJ

Mălina Andrei, 30 septembrie 2014, Ora 13:33

  • print
  • |
klaus-iohannis-va-fi-judecat-in-recurs-la-iccj-43659-1.jpg

Instanţa a stabilit, să admită judecarea recursului formulat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în dosarul în care îl acuză pe Klaus Iohannis de incompatibilitate.
Acesta are termen 10 zile să-și depună punctul de vedere.


"Dispune comunicarea raportului asupra admisibilităţii în principiu a recursului către recurenta-pârâtă Agenţia Naţională de Integritate, către intimatul-reclamant Klaus Werner Iohannis şi către intimata-pârâtă Inspecţia de Integritate, cu menţiunea ca părţile să formuleze în scris un punct de vedere asupra raportului, în termen de 10 zile de la comunicare", se arată în decizia instanţei.

După transmiterea acestor puncte de vedere, dosarul va intra în faza de judecată a recursului, judecătorii instanţei supreme urmând să decidă definitiv dacă Iohannis a fost sau nu în incompatibilitate, notează Mediafax.

Indiferent însă de decizia de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Klaus Iohannis este convins că va câştiga procesul cu ANI.
„Sunt şi rămân candidatul ACL. Candidatura mea este definitivă. Şi indiferent ce se va întâmpla ea rămâne definitivă. Înalta Curte va stabili un termen, va judeca această speţă şi eu sunt convins că voi câştiga fiindcă speţa mea e foarte clară, nu am fost incompatibil şi nu am absolut deloc de ce să mă tem", a afirmat liderul PNL.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou