Liderul STELEI înfundă PUȘCĂRIA: 7 ani și jumătate!

Cristian Blănuţă, 2 octombrie 2014, Ora 15:54

  • print
  • |
liderul-stelei-infunda-puscaria-7-ani-si-jumatate-43710-1.jpg

Fostul lider al galeriei steliste Gheorghe Mustaţă a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la şapte ani şi şase luni de închisoare, pentru complicitate la tentativă la omor calificat.

În acest dosar, Mustață a fost judecat alături de alte 41 de persoane, cea mai mare pedeapsă, de 9 ani de închisoare, fiind dictată pentru Ion Cătălin Părpălea, zis "Parceac", informează Mediafax.

Gheorghe Mustaţă a primit 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru complicitate la tentativa la omor calificat din 6 ianuarie 2004 asupra lui Zamfir Giuseppe Stelian, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, complicitate la şantaj şi infracţiunii de constituirea unui grup infracţional organizat.

Iniţial, Tribunalul Bucureşti îl achitase pe Mustaţă pentru săvărşirea infracţiunii de constituirea unui grup infracţional organizat şi pentru complicitate la tentativa la omor calificat.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou