Best Dental

Livia Stanciu: „Nu mă las intimidată de reacțiile lui Băsescu”

Mălina Andrei, 7 aprilie 2015, Ora 09:53

  • print
  • |
livia-stanciu-nu-ma-las-intimidata-de-reactiile-lui-basescu-46239-1.jpg

Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, răspunde atacurilor lui Traian Băsescu. Livia Stanciu susţine că nu este intimidată de afirmaţiile lui Traian Băsescu şi că acestea aduc prejudicii grave ţării noastre.

Reacţia şefei ÎCCJ vine după ce Traian Băsescu a afirmat că Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu că sunt "artizanii" modului "răvăşit" în care se face justiţie în România.

"Aceste atacuri nu fac altceva decât să ne descalifice ca ţară, să ne facă să pierdem din ce în ce mai mult în credibilitate ca ţară din partea altor state şi cred că la acest lucru ar trebui să se gândească toţi cei care, indiferent că vorbim de oameni politici sau cei care, într-o formă sau alta, îşi exprimă puncte de vedere, uneori de-a dreptul iresponsabile cu privire la activitatea magistraţilor. Foarte rar, şi cred că veţi vedea, că preşedintele Înaltei Curţi - şi aici, sigur, vorbesc în nume personal - m-aş lăsa intimidată de reacţii ale unor politicieni vizavi de activitatea pe care o desfăşoară judecătorul Livia Stanciu", a spus preşedintele ICCJ, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Traian Băsescu a spus despre Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu că sunt "artizanii" modului "răvăşit" în care se face justiţie în România în ultima perioadă.

"Din silă nu îi sun. Ei sunt artizanii acestui mod răvăşit de a face justiţie și fără respect pentru cel care nu e condamnat. Ce să fac, vor să mai rămână cinci mandate în funcție. Am primit lecţia Niţu. Îl sunasem pentru că aveam o problemă de clarificat cu el. Nu avea nici o legatura cu dosarul fiicei mele", a declarat Băsescu, la B1 TV.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:42