Mai multe persoane acuzate de spargeri de locuințe, printre care și casa lui Teodor Stolojan, reținute

Mălina Andrei, 21 ianuarie 2015, Ora 12:29

  • print
  • |
mai-multe-persoane-acuzate-de-spargeri-de-locuinte-printre-care-si-casa-lui-teodor-stolojan-retinute-45258-1.jpg

Cinci dintre cele 20 de persoane suspectate că au comis aproape 40 de spargeri de locuinţe şi o tentativă de omor au fost reţinute de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, care vor cere instanţei arestarea lor preventivă.

Ordonanţele de reţinere pentru cele cinci persoane au fost emise marţi seară, după ce au fost audiate 20 de persoane.

Procurorii vor mai cere instanţei să emită mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele altor doi suspecţi care la percheziţiile nu au fost găsite.

Poliţiştii şi procurorii au făcut marţi 29 de percheziţii la adrese din Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi, fiind vizaţi membri ai clanurilor Pietroi şi Mogoş, suspectaţi că au comis 38 de fapte de tâlhărie şi furt din locuinţe, în perioada 2009-2014, precum şi o tentativă de omor, în 2014. La audieri au fost duse 20 de persoane, între care şi liderul interlop Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi.

Printre victimele membrilor grupărilor infacţionale ar fi Theodor Stolojan şi un judecător de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Poliţiştii şi procurorii au făcut marţi 29 de percheziţii la adrese din Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi, la persoane suspectate că au comis 38 de fapte de tâlhărie şi furt din locuinţe, în perioada 2009-2014, precum şi o tentativă de omor, în 2014.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou