Mama lui Victor Ponta, audiată la DNA

Mălina Andrei, 5 martie 2015, Ora 11:36

  • print
  • |
mama-lui-victor-ponta-audiata-la-dna-45840-1.jpg

Mama premierului, Victor Ponta, a ieșit din sediul DNA Ploiești după aproximativ două ore de audieri, fără a face declarații. Cornelia Naum s-a prezentat, joi dimineață, la sediul DNA Ploiești pentru audieri. Aceasta a fost audiată ca martor în dosarul în care ginerele său, Iulian Herțanu, a fost arestat preventiv.

"Doamna are calitatea de martor și va rămâne în calitatea de martor. Are un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei, nu are legătură cu societățile care apar în dosar. A participat la niște discuții cu persoane implicate în acest dosar, despre asta a fost întrebată", a declarat avocatul Corneliei Naum.

La sosirea la sediul DNA, mama premierului a spus că va trebui să discute întâi cu procurorii pentru a afla de ce a fost chemată la audieri.

"Dau declarații la DNA, nu la dumneavoastră", le-a spus Cornelia Naum jurnaliștilor, înainte de intrarea în sediul instituției.

Și sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herțanu, s-a prezentat în urmă cu o săptămână la sediul DNA Ploiești. După audieri, aceasta a precizat că a fost de bunăvoie la DNA pentru a recupera hard-diskurile firmei SC EXFIN 2000, la care este administrator.

Cumnatul premierului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 18 februarie, în dosarul privind fraudarea de fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, executate de SC Grossman Engineering Group.

Conform anchetatorilor, în perioada 2011- 2015, Iulian Cristian Herţanu, administrator de drept şi, începând cu data de 25 aprilie 2014, administrator de fapt al S.C. Grossmann Engineering Group S.R.L., respectiv angajat al S.C. CVR Asfalt Construct Group SRL Dobroeşti, Vladimir Ciorbă şi Mihai Marian Coman au constituit un grup infracţional pentru a-şi adjudeca fraudulos un contract de lucrări finanţat preponderent din fonduri europene.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou