Marian Oprișan, audiat ca martor în dosarul „Referendumul”

Mălina Andrei, 23 februarie 2015, Ora 10:48

  • print
  • |
marian-oprisan-audiat-ca-martor-in-dosarul-referendumul-45698-1.jpg

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprişan s-a prezentat luni la Curtea Militară de Apel pentru a fi audiat ca martor în dosarul „Referendumului".

În octombrie 2013, Livu Dragnea a fost trimis în judecată alaturi de 74 de presedinti și membrii unor sectii de votare pentru că ar fi pus la punct un sistem național de influență prin care ar fi fraudat referendumul pentru demiterea președintelui.

Potrivit procurorilor anticorupție, Dragnea ar fi folosit votul multiplu, dar și turismul electoral pentru obținerea unei prezențe la urne de minimum 60 la sută.

La un termen anterior al procesului, avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut audierea lui Victor Ponta în calitate de martor. Avocatul a mai cerut atunci audierea a 18 coordonatori județeni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou