Best Dental

Marian Vanghelie, adus la DNA

Mălina Andrei, 25 martie 2015, Ora 14:37

  • print
  • |
marian-vanghelie-adus-la-dna-46092-1.jpg

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost adus miercuri, cu duba, la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru fapte de corupţie, a ajuns la DNA miercuri, în jurul orei 14.00, probabil pentru o nouă audiere în dosar. Nu este cunoscut, încă, dacă audierea are loc la iniţiativa procurorilor sau la cererea lui Marian Vanghelie.

Marţi, la DNA au fost audiate mai multe persoane din anturajul lui Vanghelie sau din firme care au lucrat cu Primăria Sectorului 5 condusă de acesta.

Joi, magistrații instanței supreme, vor judeca contestația depusă de Marian Vanghelie la măsura arestării preventive.

Fostul social democrat este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. Vanghelie ar fi comis aceste infracţiuni vreme de 8 ani în care, spun procurorii, acesta ar fi primit o mită record de 90 de milioane de euro pentru a favoriza firmele omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice.

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie împreună cu vărul său, Mircea-Sorin Niculae. În același dosar, Adrian Murgoci (șoferul lui Vanghelie), Laura Ciocan (director Economat Sector 5 SRL) și soțul acesteia, Sorin Ciocan, sunt cercetați sub control judiciar.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:32