Mihai Tănăsescu, audiat la DNA

Cristian Blănuţă, 29 iulie 2014, Ora 13:51

  • print
  • |
mihai-tanasescu-audiat-la-dna-42136-1.jpg

Mihai Tănăsescu a fost citat, marți, la DNA pentru audieri în megadosarul mitei pentru achiziții IT și sisteme de securitate. În acest dosar este suspectată o dare de mită de 4 milioane de dolari în perioada guvernului Năstase.

Tănăsescu este unul dintre semnatari. El va trebui să explice condițiile în care a semnat încheierea acestui contract care a prejudiciat statul român.

Ar fi vorba despre contractul cu EADS pentru securizarea fontierelor, potrivit romanialibera.ro.

Mihai Tănăsescu (PSD) este în prezent vicepreședinte al Băncii Europene de Investiții (BEI) și a fost ministru al Finanțelor în cabinetul Năstase, între 2000 și 2004.

Şeful Secretariatului General al Guvernului, Ion Moraru, a fost audiat, de asemenea, în acest dosar.Surse judiciare au mai declarat că Ion Moraru ar fi fost chemat într-un caz de corupţie legat de achiziţii de echipamente IT de către Ministerul Educaţiei.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou