Mircea Băsescu scapă de arestul la domiciliu

Ziarul Atac, 18 iunie 2015, Ora 13:39

  • print
  • |
mircea-basescu-scapa-de-arestul-la-domiciliu-46592-1.jpg

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte, a scapat de arestul la domiciliu, ca urmare a deciziei Tribunalului Constanţa. Magistraţii i-au plasat pe Mircea Băsescu şi pe Marian Căpăţână sub control judiciar. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel.

Mircea Băsescu este judecat, alături de Marian Căpăţână, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Cei doi au fost arestaţi preventiv, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenţă de care este acuzat fratele fostului preşedinte al ţării.

În 26 noiembrie 2014, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, care se afla în arest preventiv din 20 iunie 2014, să fie judecat în arest la domiciliu, aceeaşi decizie fiind luată şi în cazul lui Marian Căpăţână.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au făcut mai multe solicitări pentru a fi judecaţi sub control judiciar, de fiecare dată cererile acestora fiind respinse de instanţă.

 

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou