Mircea Cosma, președintele suspendat al CJ Prahova, la DNA

Mălina Andrei, 19 martie 2015, Ora 09:43

  • print
  • |
mircea-cosma-presedintele-suspendat-al-cj-prahova-la-dna-46026-1.jpg

Mircea Cosma, şeful suspendat al Consiliului Judeţean Prahova, a ajuns la DNA Ploieşti, unde va fi audiat în calitate de inculpat în dosarul în care este implicat şi cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu.

Mircea Cosma (PSD) este acuzat de sprijinirea unui grup infracțional organizat şi folosirea influenței sau autorității în scopul obținerii, pentru sine sau pentru alții, de bani, bunuri sau foloase necuvenite.

În perioada 2011-2015, în calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova și președinte al organizației județene Prahova a PSD, iar ulterior vicepreședinte al acelui partid, a efectuat demersuri (intervenții pentru numirea în funcții a unor persoane, obținerea de informații confidențiale - activități derulate direct sau prin intermediul consilierilor săi personali) la nivelul unor funcționari ai S.C. HIDRO PRAHOVA S.A. (societate la care Consiliul Județean Prahova este acționar majoritar) și a exercitat presiuni (amenințări cu privire la înlocuirea din funcție) asupra directorului general al societății menționate, pentru ca, prin prisma atribuțiilor de serviciu pe care aceștia le aveau, să determine atribuirea nelegală, către Asocierea S.C. GROSSMAN ENGINEERING GROUP S.R.L. - S.C. EURO CONSTRUCT TRADING 98 S.R.L., a contractului de lucrări având ca obiect „Extindere rețele de canalizare în orașul Comarnic", iar pe parcursul derulării contractului, să determine prelungirea termenelor de execuție și efectuarea plăților în condiții de nelegalitate.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou