Best Dental

BREAKING NEWS: Monica Iacob Ridzi, condamnată definitiv la 5 ani de închisoare cu executare

Mălina Andrei, 16 februarie 2015, Ora 18:05

  • print
  • |
monica-iacob-ridzi-condamnata-definitiv-la-5-ani-de-inchisoare-cu-executare-45628-1.jpg BREAKING NEWS

Instanța Supremă a condamnat-o, luni, pe fostul Ministrul al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu.

Decizia magistraților Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Iacob Ridzi este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului. În acest dosar, Monica Iacob Ridzi a fost condamnată pe 27 ianuarie 2014 de judecătorii ÎCCJ la 5 ani de închisoare cu executare.

Astfel, magistrații au menținut decizia din ianuarie 2014.

În același dosar au fost condamnați și Daniela Popa, consilier în cadrul Direcţiei de Investiţii, Achiziţii Publice şi Servicii Interne (decembrie 2008 - ianuarie 2010), care a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare, precum și George Răzvan Nica Udangiu, asociat şi administrator la SC Artisan Consulting SRL şi SC Compania de Publicitate Mark SRL, care a primit trei ani de închisoare cu suspendare.

Monica Iacob Ridzi s-a predat, luni seară, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, la câteva ore după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a condamnat-o.

În timp ce fostul ministru al Tineretului și Sportului se afla în custodia poliției din Cluj, Poliția din Hunedoara o căuta la domiciliul său din Hunedoara. Bineînțeles, aceasta nu a putut fi găsită.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:38