Best Dental

Murdăria din Baroul București. Un avocat intimidează clienții altor colegi de breaslă

Ziarul Atac, 9 mai 2016, Ora 09:05

  • print
  • |
murdaria-din-baroul-bucure-ti-un-avocat-intimideaza-clientii-altor-colegi-de-breasla-46725-1.jpg

Scandal în lumea asigurărilor. Avocatul Bucureștean, Mihai Sorin Moroianu, s-a ales cu o plângere la Baroul București, după ce a încercat să fure clienții unui coleg de breaslă. 

Mai precis, Moroioanu a aflat de un accident rutier din zona județului Suceava, soldat cu victime omenești, întrucât, astfel, să contacteze reudele victimei, în speranța că vor semna un contract de reprezentare în instanță. Numai că, inițial, rudele victimei decedate au căzut la înțelegere cu un alt avocat, în încercarea de a primii despăgubiri de la firmele de asigurări. Moroianu nu s-a lăsat și le-a spus că avocatul care-i reprezintă vrea să le fure banii ce ar urma să fie câștigați în urma procesului. ”În data de 21.02.2016 m-am trezit în casa mea cu doi oameni, un bărbat și o femeie, care spuneau că sunt avocați și vor să preia ei cazul nepotului meu decedat. Au început să o dea rău pe doamna avocată, spunând vorbe foarte murdare la adresa ei. Au spus că este cea mai mare hoață și nu o să ne rezolvecazul și nu o să vedem niciun ban de la asigurări. După un cnsiliu de familie am hotărât că avem încredere în dumneaei și că mergem până la capăt”, a declarat Marcel Condrea, ruda victimei.

Plângere la Barou

Auzin atacurile lui Moroianu, avocatul familiei Condrea a formulat o plângere la Baroul București, dorind ca aceste practicisă fie sancționate de șefii ierarhici. „Domnul avocat Moroianu Mihai-Sorin împreună cu colaboratorii au insistat să mă denigreze în fața clienților spunând că nu sunt serioasă și că vor pierde procesul. Domnul avocat îl folosește ca intermediar pe pe domnul Gherghina Radu care este pensionar și nu are legătură cu activitățile juridice. Vă rog să analizați prezenta sesizare și să luați măsuri împotriva acestor practici grave de concurență neloială”, se arată în plângerea depusă la Baroul București.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:36