Noi audieri în dosarul lui Iulian Herțanu

Mălina Andrei, 23 februarie 2015, Ora 10:30

  • print
  • |
noi-audieri-in-dosarul-lui-iulian-hertanu-45695-1.jpg

Procurorii efectuează, luni, noi audieri în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu.

Potrivit anchetatorilor, în această cauză ar fi fost fraudate fondurile europene acordate pentru lucrări de canalizare in Comarnic, informează B1.

Iulian Herţanu este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, schimbarea nelegală a destinației fondurilor şi evaziune fiscală.

Omul de afaceri Ilie Drăgan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri. Instanța a decis că omul de afaceri va fi cercetat în stare de arest preventiv, după ce, joi, acesta a fost audiat timp de mai multe ore la sediul DNA.

Ilie Drăgan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost reţinut procurorii de DNA Ploieşti, în dosarul fraudării de fonduri europene în care este arestat preventiv cumnatul premierului Ponta.

Procurorii DNA Ploieşti au emis, joi seară, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele omului de afaceri Ilie Drăgan, director al SC Grossmann Engineering SRL, firma prin intermediul căreia procurorii susţin că Iulian Herţanu a accesat şi decontat fraudulos fonduri europene.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou