Noi audieri în dosarul lui Marian Vanghelie

Mălina Andrei, 13 martie 2015, Ora 10:50

  • print
  • |
noi-audieri-in-dosarul-lui-marian-vanghelie-45929-1.jpg

Vineri dimineaţa, la sediul DNA s-au reluat audierile în dosarul în care primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, este acuzat de o mită de 90 de milioane de euro primită în ultimii 8 ani.

La sosirea la sediul DNA, avocatul edilului, Cristian Ene, a declarat că au loc noi audieri și că a formulat o cerere de a participa la toate audierile din acest dosar.

Joi seara, procurorii DNA au emis ordinanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Marian Vanghelie, a vărului său şi a altor 3 persoane. În cursul zilei de vineri, aceştia vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Primarul este suspectat că, începând din 2007, l-a ajutat pe omul de afaceri Marin Dumitru să obţină contracte cu primăria în valoare de două miliarde de lei, primind în schimb un comision de 20 la sută.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou