Parlamentar PSD, cercetat în dosarul lui Mazăre

Mălina Andrei, 17 martie 2015, Ora 12:32

  • print
  • |
parlamentar-psd-cercetat-in-dosarul-lui-mazare-45988-1.jpg

Radu Mazăre și-a petrecut noaptea în arestul Poliției Capitalei după ce a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii Anticorupție, luare de mită și abuz în serviciu

Potrivit unor surse juridice, în acest dosar este cercetat şi un parlamentar PSD. Este vorba despre deputatul de Constanţa Eduard-Stelian Martin. Acesta ar controla firma de salubrizare menţionată în rechizitoriul procurorilor în cazul lui Mazăre.

Primarul Constanţei ar fi primit 7 milioane de euro de la deputatul Eduard Martin, în schimb, Radu Mazăre a acordat firmei deputatului contractul de salubrizare a oraşului Constanţa pe 25 de ani.

În comunicatul DNA Bucureşti, se arată că Radu Mazăre, cu ajutorul lui Sorin Strutinski, a primit de la o societate comercială peste 7 milioane de euro pentru că a asigurat acesteia câştigarea unei licitaţii organizate de Primăria Constanţa pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a oraşului.

În acelaşi timp între firma respectivă şi instituţia publică condusă de Mazăre s-a încheiat un contract având ca obiect delegarea serviciului de salubrizare pentru o perioadă de 25 de ani, cu un cost total estimat de 1.194.056.850 lei, aproximativ 335 milioane de euro.

În acest caz, spun procurorii DNA, mita a fost primită prin intermediul unor contracte de publicitate fictive încheiate între societatea respectivă şi aceeaşi firmă controlată de cei doi inculpaţi.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou