Pavel ABRAHAM, avocatul familiei Bercea, acuzat de fapte de CORUPȚIE

Cristian Blănuţă, 28 iulie 2014, Ora 15:33

  • print
  • |
pavel-abraham-avocatul-familiei-bercea-acuzat-de-fapte-de-coruptie-42113-1.jpg

Avocatul lui Mircea Băsescu a depus plângere împotriva lui Pavel Abraham, apărătorul familiei Bercea.

Avocatul Nelu Taşcă îl acuză pe Abraham de fapte de corupţie. Şi asta ca urmare a unei scrisori formulate din penitenciar de fostul parlamentar Nati Meir.

Avocatul lui Mircea Băsescu l-a denunţat pe Pavel Abraham la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Nelu Taşcă, avocatul lui Mircea Băsescu: "Astăzi am adus la cunoştinţa DNA-ului scrisoarea primită de dânsul în arest de la Nati Meir. Spune despre domnul avocat Pavel Abraham că s-ar putea face vinovat de anumite fapte de corupţie. I-a propus lui Nati Meir să dea declaraţii împotriva preşedintelui? Asta spune Nati Meir în scrisoarea lui. Urmează să fie audiat. (...) Este un fel de denunţ. Noi am adus la cunoştinţa organelor de anchetă acest lucru şi le-am pus la dispoziţie scrisoarea".

Plângerea are la bază o scrisoare adresată din penitenciar de fostul parlamentar Nati Meir. Acesta i-a scris lui Mircea Băsescu precizând că este dispus să-l denunţe la DNA pe avocatul Pavel Abraham.

"Am fost reprezentat de dl. Pavel Abraham, avocat cu contract de asistenţă juridică. Domnul Avocat Abraham m-a rugat tot timpul să dau în domnul preşedinte Traian Băsescu şi a promis că o să vorbească cu judecătorul să mă elibereze. Am multe de spus, dar asta o să fac în prezenţa unui avocat la DNA Bucureşti", a scris Nati Meir, potrivit Realitatea.net.

Avocatul Pavel Abraham îi reprezintă pe membrii familiei lui Bercea Mondial, în dosarele cu Mircea Băsescu. 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou