Percheziții DNA la Consiliul Județean Iași

Mălina Andrei, 15 aprilie 2015, Ora 10:42

  • print
  • |
perchezitii-dna-la-consiliul-judetean-iasi-46288-1.jpg

Procurorii DNA Iaşi au descins, miercuri dimineaţă, la sediul Consiliului Judeţean Iaşi pentru a efectua mai multe percheziţii într-un dosar în care se suspectează comiterea de infracţiuni asimilate celor de corupție şi a unor infracţiuni de fals, comise în perioada 2013-2015.

Potrivit unor surse, vizați de anchetă sunt și președintele Consilului Județean Iași, Cristian Adomniței, dar și vicepreședintele instituției, Alin Aivănoaei.

Ancheta vizează îndeosebi un contract de 340.000 de lei, care a fost achitat fără a fi executat și care a fost acordat prin procedura "cerere de ofertă", societăţii Laser Co SRL Iaşi. Serviciile de promovare a județului Iași făceau obiectul contractului. Există suspiciuni și în ceea ce privește atribuirea contractului.

Mai mult, funcționarii care sesizau nereguli, erau amenințați de președintele Consilului, Cristian Adomniței.

De asemenea, procurorii fac percheziții și în birourile unor șefi ai serviciilor financiar contabile, dar și la serviciul de achiziții.

Se vor ridica calculatoare, dar și documente care vor utile procurorilor în ancchetă.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou