Percheziții DNA la Direcția Silvică Bistrița-Năsăud. Perchezițiile au legătură cu defrișările din județ

Ziarul Atac, 14 mai 2015, Ora 09:55

  • print
  • |
perchezitii-dna-la-directia-silvica-bistrita-nasaud-perchezitiile-au-legatura-cu-defrisarile-din-judet-46494-1.jpg

Procurorii DNA fac percheziţii, joi dimineaţă, la 13 adrese din Bistriţa-Năsăud, între care sediul Direcţiei Silvice din judeţ, într-un dosar privind defrişări ilegale de păduri.

Verificările au loc la 13 adrese, una dintre ele fiind cea a unei instutiții publice, iar celelalte ale unor societăți comerciale și ale locuințelor unor persoane.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2009-2014. În cursul zilei de 14 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în județul Bistrița - Năsăud, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou