Percheziții DNA la Judecătoria Măcin

Mălina Andrei, 26 martie 2015, Ora 10:35

  • print
  • |
perchezitii-dna-la-judecatoria-macin-46105-1.jpg

Procurorii DNA fac, joi dimineaţă, percheziţii la sediul Parchetului Judecătoriei Măcin, din judeţul Tulcea, într-un dosar privind fapte de corupţie şi fals, comise în perioada 2007 - 2015, surse judiciare declarând că printre cei vizaţi ar fi prim-procurorul Constantin Balaban şi o grefieră, conform Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurori din cadrul DNA, Secţia de combatere a corupţiei, fac cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie şi a unor infracţiuni de fals, comise în perioada 2007 - 2015.

În cursul zilei de 26 martie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt făcute percheziţii domiciliare în patru locaţii din oraşul Măcin, judeţul Tulcea, din care una este sediul unei instituţii publice, restul fiind domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou