Percheziții DNA la Primăria Lugoj

Mălina Andrei, 3 martie 2015, Ora 14:46

  • print
  • |
perchezitii-dna-la-primaria-lugoj-45833-1.jpg

Procurorii DNA au percheziţionat biroul primarului şi al unor angajaţi ai primăriei Lugoj. Sursele spun că ancheza vizează mai multe achiziţii publice şi executări ale unor lucrări. Astfel, procurorii verifică mai multe contracte de achiziţii publice dar şi felul în care au fost executate lucrările are au rezultat în urma acelor contracte.

Oamenii legii verifică legalitatea documentelor de la mai multe lucrări de investiții, derulate în perioada 2010-2014. Printre acestea se află cinematograful din Lugoj, piața, ștrandul, bazinul acoperit, podul și reabilitarea mai multor clădiri.

Potrivit redesteptarea.ro, una din lucrările cu probleme vizează inclusiv societatea Meridian 22, cu unic acționar Consiliul Local Municipal. Primăria Lugoj şi societăţile Capa Instal şi Meridian 22 sunt părţi într-o afacere de peste 600 de mii de lei, pentru lucrări edilitare.

Săptămâna trecută, zece angajați ai Primăriei Lugoj, majoritatea din Biroul Investiții, au fost chemați la sediul DNA Timișoara, unde au dat declarații în calitate de martori.

Conform surselor, a fost deja începută urmărirea penală în acest caz, însă nu pe numele unei persoane anume, iar primarul Francisc Boldea şi alţi câţiva angajaţi urmează să fie audiaţi de procurorii DNA din Timişoara în acest caz.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou