Percheziții la CNA și în biroul LAUREI GEORGESCU

Mălina Andrei, 30 octombrie 2014, Ora 12:36

  • print
  • |
perchezitii-la-cna-si-in-biroul-laurei-georgescu-44121-1.jpg

Procurorii DNA fac percheziţii joi dimineaţa la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului și ridică documente inclusiv din biroul șefei CNA, Laura Georgescu. Acesta este acuzată că a instigat la întocmirea unor sesizări cu date de identitate nereale. Pe baza acestor sesizări, mai multe posturi de televiziune au fost amendate, potrivit procurorilor.

DNA face percheziții în biroul șefei CNA, după ce noi acuzații au fost formulate pe numele Laurei Georgescu. Aceasta este acuzată că fabrica sesizări false pentru posturile tv ostile.

Procurorii DNA mai instrumentează un dosar în care sunt implicați membri CNA, privind prelungirea licenței postului GIGA TV, în care sunt cercetați Gheorghe Ștefan și Viorel Hrebenciuc. Totodată, și Narcisa Iorga, fost membru al CNA, este urmărită penal în dosarul intervenţiilor pentru licenţa postului Giga TV, după ce, potrivit anchetatorilor, l-ar fi îndrumat pe edilul Gheorghe Ştefan să apeleze la cunoştinţele sale din mediul politic, pentru a influenţa votul din Consiliu.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2014.

În cursul zilei de 30 octombrie 2014, urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate mai multe percheziții domiciliare la sediul unei instituții publice, situată în municipiul Bucureşti.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei", a anunţat DNA.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou