Best Dental

Percheziții la firma de pază a ginerelui lui Vasile Blaga

Ziarul Atac, 21 mai 2015, Ora 11:13

  • print
  • |
perchezitii-la-firma-de-paza-a-ginerelui-lui-vasile-blaga-46518-1.jpg

Firme specializate în servicii de pază au intrat în atenţia poliţiştilor. Au loc mai multe percheziţii în judeţul Hunedoara la astfel de firme, pentru suspiciuni de evaziune fiscală.

Potrivit unor surse judiciare, printre firmele vizate de anchetatori ar fi şi Axis Corporate Security, deţinută de Andrei Rudeanu, ginerele copreşedintelui PNL Vasile Blaga.

Percheziții au loc și la Buftea și la Deva, unde este sediul principal al firmei de pază Axis Corporate Security SRL, inființată de Ioan Rudeanu în 2009.

Polițiștii efectuează 5 percheziții în Bucurști și în județul Hunedoara la domiciliile unor persoane de la firma de pază și securitate a ginerelui lui Vasile Blaga, Ionuț Rudeanu.

Persoanele sunt suspectate de evaziune fiscală în perioada 2010-2014, din investigație ieșind faptul că s-au sustras de la plata taxelor și impozitelor, ar fi creat un circuit infracțional și firme fantome.

Prejudiciu în acest caz este de 600.000 de euro.

Potrivit Poliţiei Române, în acest dosar, în care joi se efectuează cinci percheziţii în Bucureşti şi judeţul Hunedoara, sunt vizate cinci societăţi comerciale care ar fi fost implicate în comiterea unor infracţiuni de evaziune fiscală, în domeniul prestării de servicii de pază şi protecţie. "Din investigaţii a reieşit faptul că, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, reprezentanţii unei companii specializate în prestări de servicii de pază ar fi creat un circuit infracţional, format din mai multe societăţi comerciale, prin care ar fi fost evidenţiate tranzacţii fictive", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Acțiunea se desfășoară sub conducerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, urmând ca în funcție de probatoriul administrat să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:01