Best Dental

Percheziții la Opera Națională. Directorul Răzvan Dincă, dus la audieri

Ziarul Atac, 12 mai 2015, Ora 13:03

  • print
  • |
perchezitii-la-opera-nationala-directorul-razvan-dinca-dus-la-audieri-46491-1.jpg

Percheziţii la Opera Română şi la casele mai multor funcţionari ai instituţiei. Există suspiciuni de abuz în serviciu, fals în declaraţii şi conflict de interese.

Ancheta vizează mai multe achiziţii publice ilegale, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 vor ridica mai multe documente utile anchetei. Concret, se suspectează comiterea mai multor fraude de către reprezentanţi ai Operei Naţionale Bucureşti în contracte încheiate cu alte instituţii publice.

Mai mult, directorul Răzvan Dincă a fost dus de procurori la audieri, la Poliţa Sector 1, în timp ce percheziţiile continuă.

Răzvan Dincă este directorul Operei Naţionale Bucureşti din decembrie 2012, când a câştigat concursul de proiecte de management organizat de Ministerul Culturii. În august 2006, el a fost numit director general al Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" din Bucureşti, iar în 2007 a devenit director şi manager de proiect al Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului Muzical "Viaţa e Frumoasă!". A regizat mai multe spectacole de teatru în ţară şi în Bucureşti. În perioada 2010-2012, Dincă a fost consilier al preşedintelui-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:51