Perchezitii la Poliția Rutieră Brăila, într-un dosar de luare de mită

Ziarul Atac, 11 mai 2015, Ora 10:40

  • print
  • |
perchezitii-la-politia-rutiera-braila-intr-un-dosar-de-luare-de-mita-46483-1.jpg

Sediile Biroului Rutier al Poliţiei Municipale Brăila şi Serviciului Rutier al Poliţiei Judeţene, precum şi locuinţele unor agenţi de poliţie sunt percheziționate luni dimineață de procurorii Parchetului instanţei supreme.

Procurorii si jandarmii au descins, luni dimineata, la sediul Politiei Rutiere Braila. Din primele informatii, procurorii ancheteaza un dosar amplu de luare de mita in care sunt implicati ofiteri ai Serviciului Politiei Rutiere din cadrul IPJ Braila, scrie infobraila.ro.

Au loc perchezitii in mai multe birouri din sediul de pe strada Calea Galati si la domiciliile politistilor al caror nume figureaza in dosarele procurorilor. Surse judiciare au precizat, pentru infobraila.ro, ca sunt vizate 16 persoane in acest dosar de luare de mita.

 

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou