Best Dental

Perchezitii la Poliția Rutieră Brăila, într-un dosar de luare de mită

Ziarul Atac, 11 mai 2015, Ora 10:40

  • print
  • |
perchezitii-la-politia-rutiera-braila-intr-un-dosar-de-luare-de-mita-46483-1.jpg

Sediile Biroului Rutier al Poliţiei Municipale Brăila şi Serviciului Rutier al Poliţiei Judeţene, precum şi locuinţele unor agenţi de poliţie sunt percheziționate luni dimineață de procurorii Parchetului instanţei supreme.

Procurorii si jandarmii au descins, luni dimineata, la sediul Politiei Rutiere Braila. Din primele informatii, procurorii ancheteaza un dosar amplu de luare de mita in care sunt implicati ofiteri ai Serviciului Politiei Rutiere din cadrul IPJ Braila, scrie infobraila.ro.

Au loc perchezitii in mai multe birouri din sediul de pe strada Calea Galati si la domiciliile politistilor al caror nume figureaza in dosarele procurorilor. Surse judiciare au precizat, pentru infobraila.ro, ca sunt vizate 16 persoane in acest dosar de luare de mita.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:42