Percheziții la Primăria Sectorului 5 și în biroul lui Marian Vanghelie

Mălina Andrei, 19 decembrie 2014, Ora 11:40

  • print
  • |
perchezitii-la-primaria-sectorului-5-si-in-biroul-lui-marian-vanghelie-44871-1.jpg

Poliția Capitalei în colaborare cu Parchetul de pe lângă Tribunalul București desfășoară, vineri dimineață, percheziții la Primăria Sectorului 5.

Parchetul Tribunalului Bucureşti arată, într-un comunicat de presă, că în această cauză se efectuează urmărirea penală pentru posibila săvârşire a unor "infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu, în legătură cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale".

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează urmărirea penală într-o cauză ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu, în legătură cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale.

În cursul zilei de 19.12.2014 a fost declanşată o acţiune la care participă procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, fiind efectuate 25 de percheziţii în municipiul Bucureşti, inclusiv la o instituţie publică", se specifică într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou