Best Dental

Percheziţii la sediul CJ Caraş-Severin şi la locuinţa preşedintelui Sorin Frunzăverde

Ziarul Atac, 14 mai 2015, Ora 10:20

  • print
  • |
perchezitii-la-sediul-cj-caras-severin-si-la-locuinta-presedintelui-sorin-frunzaverde-46496-1.jpg

Procurorii DNA fac joi dimineață percheziții la sediul Consiliului Județean Caraș-Severin, precum și la locuința lui Sorin Frunzăverde, președințele Consiliului.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2014", informează Ministerul Public.

Sorin Frunzăverde nu a fost găsit acasă, iar până în acest moment nu se cunoaşte dosarul în care este anchetat, dar cel mai probabil are legătură cu anchetarea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni. Acesta a fost arestat ieri pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de luare de mită, corupţie, trafic de influenţă, abuz în serviciu. Ionesie Ghioghioni a fost prins în flagrant de către procurorii DNA, în timp ce lua 20000 de lei mită.

"În cursul zilei de 14 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 3 locații situate în județul Caraș - Severin, din care una este sediul unei instituții publice", mai arată Ministerul Public.

Astfel, este posibil ca acesta să fi făcut anumite declaraţii, poate chiar şi un denunţ împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Sorin Frunzăverde.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:30