Procesul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, judecat astăzi

Mălina Andrei, 14 ianuarie 2015, Ora 11:12

  • print
  • |
procesul-de-incompatibilitate-al-lui-klaus-iohannis-judecat-astazi-45149-1.jpg

Dosarul în care Klaus Iohannis se judecă cu ANI pentru acuzaţia de incompatibilitate ar putea fi finalizat astăzi. Apărătorul lui Iohannis vrea terminarea procesului cu ANI.

La termenul de astăzi au fost citaţi preşedintele României, dar şi un reperezentant al Agenţiei de Intergritate.

Valeriu Stoica, avocatul lui Klaus Iohannis a explicat că textul Constituţiei este foarte clar: preşedintele României se bucură de imunitate pe perioada mandatului, cu exceptia acuzaţiei de tradare.

"Cum în speţă nu este vorba de o asemenea infracţiune, singura solutie posibila, potrivit legii fundamentale, este suspendarea procesului pana expira mandatul. Oricum, in prima instanta, presedintele a avut o solutie buna şi, cel puţin acest moment, nu are nicio problemă sub aspectul incompatibilităţii", a precizat Stoica.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) judecă miercuri recursul declarat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în procesul cu preşedintele României, Klaus Iohannis. Reprezentanţii A.N.I. susţin că, pe vremea când era primar al municipiului Sibiu, Iohannis s-a aflat într-o situaţie de incompatibilitate.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou