Best Dental

Procurorii au pus sechestru pe averea lui Mircea Cosma

Ziarul Atac, 28 aprilie 2015, Ora 15:14

  • print
  • |
procurorii-au-pus-sechestru-pe-averea-lui-mircea-cosma-46408-1.jpg

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, a venit, marţi după-amiază, la DNA Ploieşti, pentru a fi înştiinţat despre sechestrul instituit de procurori pe averea sa în dosarul lui Iulian Herţanu, informează Mediafax.

Şeful CJ Prahova a fost pus sub control judiciar în dosarul lui Iulian Herţanu, pe perioada măsurii preventive el neputând exercita funcţia publică.

Mircea Cosma este al cincilea inculpat care s-a prezentat, marţi, la DNA, pentru a fi înştiinţat despre sechestrul instituit de procurori în dosarul privind extinderea reţelei de canalizare din oraşul Comarnic. Astfel, la DNA Ploieşti au venit deputatul Sebastian Ghiță, cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, precum şi oamenii de afaceri Vladimir Ciorbă şi Liviu Munteanu.

Astfel, la DNA Ploieşti au venit deputatul Sebastian Ghiţă, cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, precum şi oamenii de afaceri Vladimir Ciorbă şi Liviu Munteanu.

Tot pentru marţi, a fost citat la DNA şi fiul lui Mircea Cosma, deputatul PSD Vlad Cosma, cercetat în acelaşi dosar pentru sprijinire de grup infracţional.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:43