Procurorii DNA au găsit marfă proaspătă la Guvern! Se uită atent la proceduri de achiziție dubioase

Diana Ionescu, 8 martie 2023, Ora 09:50

  • print
  • |
procurorii-dna-au-gasit-marfa-proaspata-la-guvern-se-uita-atent-la-proceduri-de-achizitie-dubioase-47589-1.jpg

În interiorul Guvernului este agitație mare. Pe de o parte, miniștrii și oamenii din eșalonul doi se pregătesc de rotativă și fiecare se teme pentru scaunul lui, dar, pe de altă parte, toți se pregătesc pentru campaniile electorale de anul viitor.

Pentru campaniile electorale este nevoie de bani, iar procurorii DNA au învățat lecția din ani trecuți. În pre-campanie se dau cele mai mari tunuri și se strâng bani negri pentru zile agitate, scrie stiripesurse.

Conform surselor noastre procurorii DNA, care se pregătesc de o nouă conducere în această perioadă, stau chiar mai atenți la contractele pe bani mulți. La Guvern efectiv te împiedici de licitațiile pe bani foarte mulți, dar care miros de la distanță a "colectă" pentru campaniile electorale.

Tocmai din acest motiv, procurorii DNA stau cu ochii pe ministerele unde s-au lansat licitații pe contracte grase și, mai mult decât atât, supraveghează miniștrii despre care se știe că vor candida pentru funcții importante.

Se dau tunurile pe final de mandat

La Guvern urmează rotativa premierilor, dar asta va aduce schimbări majore și în rândul miniștrilor sau secretarilor sau secretarilor de stat. Tocmai din acest motiv, miniștrii care sunt amenințați cu remanierea încearcă să agonisească bani în perspectiva anului viitor.

În 2024 vom avea 4 rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Pentru fiecare dintre aceste alegeri partidul va cere fonduri și fiecare trebuie să aibă de unde să dea.

În interiorul Guvernului sunt și "mărimi" care vor candida pentru un post de primar și majoritatea miniștrilor se pregătesc pentru un nou mandat de parlamentar.

Având în vedere acest context tulbure, în care se întâlnesc cererea și oferta, la DNA este posibil să avem mișcări spectaculoase. Oameni din Guvern riscă să ajungă în fața procurorilor și vor da explicații privitoare la contractele cu iz penal. 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou