Procurorii DNA au solicitat arestarea baronului BUNEA STANCU

Mălina Andrei, 21 august 2014, Ora 12:37

  • print
  • |
procurorii-dna-au-solicitat-arestarea-baronului-bunea-stancu-42692-1.jpg

Procurorii au solicitat înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura preventivă a arestului, față de Gheorghe Bunea Stancu, cercetat pentru abuz în serviciu în formă continuată și conflict de interese.

"Propunerea de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că inculpatul Gheorghe Bunea Stancu, în mod indirect, a luat legătura cu suspectul Soare Vasile, deși prin Încheierea din data de 8 august a Tribunalului Galați, prin care s-a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, față de primul menționat, instanța l-a obligat să nu comunice cu ceilalți inculpați, suspecți sau martori", conform Agerpres.

Propunerea de arestare preventivă a fost înaintată Tribunalului Galați.

Magistrații Curții de Apel Galați au respins, pe 15 august, contestațiile depuse în dosarul lui Gheorghe Bunea Stancu, acuzat de abuz în serviciu și conflict de interese, și au păstrat decizia Tribunalului Galați care prevedea arest la domiciliu pentru 30 de zile în cazul lui Stancu și al vicepreședintelui CJ Brăila Florin Mija, precum și controlul judiciar pentru Nicolae Moisiu, șeful biroului de achiziții al CJ Brăila.

Gheorghe Bunea Stancu și Florin Mija au fost suspendați din funcție prin ordine semnate de prefectul de Brăila, Vasilica Vîlcu, precizează sursa citată.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou