S-a lăsat cu REȚINERI la IPJ Timiș: Şeful Poliţiei Rutiere Timiş, şeful Poliţiei Recaş şi şeful Poliţiei Locale Recaş au fost REȚINUȚI de DNA

Mălina Andrei, 20 ianuarie 2015, Ora 08:51

  • print
  • |
s-a-lasat-cu-retineri-la-ipj-timis-seful-politiei-rutiere-timis-seful-politiei-recas-si-seful-politiei-locale-recas-au-fost-retinuti-de-dna-45223-1.jpg

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș, comisar-șef Sorin Muntean, și adjunctul său, comisar-șef Florin Bolbos, au fost reținuți de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

În același dosar au mai fost reținuți şefii IPJ Timiş, primarul din Recaş şi doi ofiţeri de Poliţie Rutieră, relatează Mediafax.

Primarul orașului Recaș, Teodor Pavel, a fost reținut luni seară de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, fiind acuzat de mai multe infracțiuni.

Sursele susțin că în sarcina acestuia s-au reținut infracțiunile de instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, instigare la uzurparea funcției și instigare la hărțuire.Procurorii DNA Timişoara au decis, în noaptea de luni spre marţi, după aproximativ şapte ore de audieri, să îl reţină pentru 24 de ore pe Şeful Serviciului Circulaţie Rutieră Timiş, comisar şef Marcel Crăciunescu.

El este cercetat într-un dosar vizând fapte de corupţie comise în perioada 2013 - 2014.

Au mai primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore și şeful Poliţiei Recaş, Marian Temu, precum şi şeful Poliţiei Locale Recaş, Doru Berzescu, ei fiind conduşi în arestul IPJ Timiş.

În acelaşi dosar au mai fost reţinuţi, luni sară, şeful IPJ Timiş, Sorin Muntean, şi adjunctul său, Florin Bolbos, dar şi doi ofiţeri de la Poliţia Rutieră Timiş, Cosmin Bledea şi Vasilică Gârbaci.

 

 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou