Best Dental

Salman Khan, riscă până la 10 ani de închisoare

Ziarul Atac, 6 mai 2015, Ora 11:05

  • print
  • |
salman-khan-risca-pana-la-10-ani-de-inchisoare-46473-1.jpg

Starul de la Bollywood Salman Khan a fost găsit vinovat pentru omor din culpă, miercuri, de o instanţă din Mumbai, după ce, în 2002, a accidentat cinci persoane, dintre care una a murit, şi a fugit de la locul accidentului, scrie independent.co.uk.

În septembrie 2002, starul a intrat cu maşina într-o brutărie din Mumbai şi a lovit cinci persoane care dormeau pe stradă, una dintre acestea murind.

Procurorii l-au acuzat pe actor că a intrat în plin în cele cinci persoane fără adăpost, după ce s-a urcat băut la volan şi a pierdut controlul maşinii sale, o Toyota Land Cruiser.

Iniţial, actorul a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă, dar, în urma unui apel, instanţa a decis să-l pună sub acuzare pentru omor prin neglijenţă. Procesul a început la o instanţă din Bandra, în 2006, şi, pentru că acuzaţia nu a fost considerată gravă, Khan nu a trebuit să se prezinte în faţa judecătorului. Între anii 2006 şi 2011 au fost audiaţi mai mulţi martori, însă, în martie 2011, procuratura a cerut ca actorul să fie pus sub acuzare din nou pentru ucidere din culpă. Decizia de vineri a instanţei indiene este consecinţa acelei solicitări.

Salman Khan a susţinut în timpul procesului că şoferul său se afla la volan, la momentul accidentului, însă judecătorul a stabilit că însăşi vedeta conducea automobilul.

Potrivit presei din India, Khan a fost găsit vinovat şi pentru „conducere neglijentă" şi riscă până la 10 ani de închisoare.

Starul bollwoodian poate face apel la decizia magistraţilor.

Salman Khan este unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood şi a jucat în peste 80 de filme cu mare succes la public. El este însă şi o vedetă foarte controversată, fiind adesea descris ca "băiatul rău" al Bollywood-ului. Este de aşteptat ca acest proces să îi afecteze cariera, care a cunoscut un avânt în ultimii ani.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:48