Scandalul SÂNGELUI vândut ia amploare

Cristian Blănuţă, 21 iulie 2014, Ora 15:03

  • print
  • |
scandalul-sangelui-vandut-ia-amploare-41925-1.jpg

Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia a început urmărirea penală faţă de directorul adjunct al Institutului Naţional de Hematologie Transfuzională.

Corina Posea este urmărită penal pentru că ar fi ştiut ce se întâmpla la Centrul de Transfuzii de la Slobozia. 

"La data de 21.07.2014 procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata POSEA CORINA, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omisiunea sesizării, prev. şi ped. de art. 267 alin. 1 Cod penal, constatând că, în calitate de director adjunct al Institutului Naţional de Hematologie Transfuzională a luat la cunoştinţă de săvârşirea unei fapte penale în legătură cu serviciul de către inculpata Stoian Cristiana Maria, coordonator al Centrului de Transfuzii Slobozia, şi a omis sesizarea de îndată a organelor de urmărire penală", se arată în comunicatul de presă, potrivit Realitatea TV.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou